You cannot sign up anymore for this webinar

 Verlieskunde Verborgen Verlies


Impact van verlies in tijden van Corona

Door Corona zijn we ons bewust geworden dat het niets meer hetzelfde is als voorheen en hoe gaan we hiermee om? 

Kom je in je werk mensen tegen die te moelijk kunnen omgaan met onzekerheid en alle ingrijpende veranderingen die ook Corona met zich meebrengt. We gaan ons  steeds meer realiseren wat de impact is van de social distancing afgelopen maanden. Verlies van contact met je dierbare en of collega's, verlies, geen afscheid kunnen nemen bij een overlijden, spanningen in de relatie of verlies van inkomen of werk?
En wil je graag weten hoe je hen beter kunt ondersteunen?

Dan is deze masterclass geschikt voor jou. Het leren omgaan met verlies bij ingrijpende veranderingen vraagt veerkracht. Maar om dit te kunnen begeleiden hebben moeten we het eerst herkennen en erkennen wat de impact is, ook voor onszelf.

Voor wie?
Professionals uit het onderwijs, de zorg, uitvaartondernemers, maatschappelijke werkenden, pedagogen, (wijk)verpleegkundigen, therapeuten, artsen, geestelijk verzorgers, jobcoaches en (kinder-)coaches zijn van harte welkom.


Voor ieder die  professioneler wil leren omgaan met rouw en verlies door deze Corona Crisis

Wat ga je leren: 
* Wat de impact is van verlies op iemands leven?
* Hoe gaan mensen om met crisis momenten en verlies?
* waaneer spreek je van rouw?
* Wat betekent verborgen verlies en hoe (h)erken je dit?
* Wat kun je doen om de Veerkracht te vergroten?

Als je geleerd hebt Verborgen Verlies te signaleren en hanteren. Voel je je zekerder en ga je het contact vol vertrouwen aan om zo het emotionele proces beter te ondersteunen.

Meer weten wat Verborgen Verlies is, wat de impact is en reactiepatronen van mensen. Volg dan dan naar deze Masterclass!

In het ‘gewone’ taalgebruik spreken veel mensen van rouwverwerking, verliesverwerking en rouwbegeleiding. Wij geven er de voorkeur aan te spreken over het verweven van het verlies in je leven.
Verlies hoort namelijk bij het leven. 

Warme groet Henny Aben

Presentatie door
Henny Aben oprichter van het Centrum voor Verborgen Verlies.

Wij hebben al meer dan duizende mensen begeleidt om veerkrachtig om te gaan met ingrijpende gebeurtenissen, zowel  prive als op het werk, de afgelopen 10 jaar.

Wij durven dan ook te zeggen: achter de meeste burnouts, depressies schuilt Verborgen Verlies."

Deel dit webinar
powered by WebinarGeek